Produk :
 
Peralatan :
 
Servis :
 
Berkenaan :
 
Bahasa :Klik sini untuk mengunci PC anda

Klik sini untuk melindungi network anda

Putera software. Klik sini untuk memuat turun perisian network percuma.Putera Software ialah tempat perisian komersil yang komited untuk menyediakan perisian berkualiti tinggi kepada anda. Untuk menunjukkan penghargaan dan juga sokongan terhadap pembangunan masa depan produk saya, anda bolehlah membuat bayaran ke dalam akaun PayPal saya.


Putera NAT 2.2
Versi Terkini: 2.2
Kemaskini: Nov 2003


Putera AntiVirus
Versi Terkini: -
Kemaskini: -


Putera Intruder Detection System 2.0
Versi Terkini: 2.0
Kemaskini: Nov 2003


Putera Firewall 1.0
Versi Terkini: 1.0
Kemaskini: -


Putera PC Security 2.0
Versi Terkini: 2.0
Kemaskini: Nov 2003
Jika anda dapati perisian saya banyak membantu anda, bantulah saya dengan memberi sumbangan ikhlas

 

 

 

 

 

 


Putera Software Produk Network dan Keselamatan

Selamatkah network anda?
Terdapat satu cara sahaja untuk mengenalpasti samada network anda selamat atau tidak, iaitu dengan menyerang komputer anda sendiri seperti mana penggodam lakukan. Mungkin agak kelakar bunyinya, tetapi bagaimana jika anda tidak mempunyai peralatan yang sesuai dan tidak ada pengetahuan untuk melakukannya? Anda mungkin boleh mengupah seorang penggodam untuk menggodam sistem anda untuk anda, tetapi adakan ia benar-benar selamat? Jika dia telah sedia masuk ke dalam sistem anda, bagaimana anda ingin memastikan yang dia akan pergi dan tidak akan kembali lagi?

Jangan risau, Putera Software menyediakan beberapa peralatan yang boleh digunakan oleh pengurus Teknologi Maklumat (IT/IS) untuk membuat pemeriksaan keselamatan dan kelemahan sistem untuk anda.


Pengecaman virus, firewall dan sistem pengesan pecahmasuk (IDS) - Semua peralatan ini adalah elemen penting untuk keselamatan sistem komputer.

 


Webmaster klik sini!
Putera Software 1998-2020 Hakcipta Terpelihara